Τα Νέα μας και άρθρα που ενδιαφέρουν

Ολοκλήρωση της ιδιόκτητης πλατφόρμας σχεδίασης ιστοσελίδων CW Suite


 

Όταν είσαι μικρός σε μέγεθος, στην αρχή των βημάτων της επιχείρησης σου, πρέπει να κάνεις τα πάντα ώστε να μειώνεις το λειτουργικό σου κόστος ώστε να παραμένεις ανταγωνιστικός!

Ε! Αυτό κάναμε και εμείς στην CreativityWeb.gr.!

Δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε την σουίτα εργαλείων CW-Suite που κατασκευάσαμε μόνοι μας και από την αρχή (From the scratch) που λένε και αγγλιστί! Αποτελείτε από μια σειρά εργαλείων που εμάς μας βοηθάνε να είμαστε αποδοτικότεροι αλλά και περισσότερο σταθεροί στα ποιοτικά μας standards, αλλά και εσας στο να διαχειρίζεστε την σελίδα σας και να γράφετε τα άρθρα σας ευκολότερα. Τα επιμέρους τμήματα της σουίτας μας είναι:

  • Το CW-Cart : ένα μικρό σε μέγεθος, ταχύτατο, db-less, ευέλικτο και επεκτάσιμο καλάθι αγορών. Μπορούμε να μετατρέψουμε με αυτό σχεδόν κάθε απλό site σε μικρό e-shop!
  • Το CW-Blog: μια μηχανή για blogging, υψηλής ταχύτητας ανταπόκρισης, φιλικότατης στις μηχανές αναζήτησης, εύχρηστης και επεκτάσιμης. Τώρα τα Blog ενσωματώνονται πανεύκολα σχεδόν σε κάθε site!
  • Το CW-CMS ένα περιβάλλον διαχείρισης για τα site που κατασκευάζουμε. Είτε έχουμε ένα πλήρες δυναμικό site (με μέτριες ανάγκες ενημέρωσης) είτε ένα απλό στατικό site με μικρές ανάγκες ενημέρωσης λίγων σελίδων το σύστημα μας "κουμπώνει" και σας κάνει διαχειριστή του site σας!
  • Και τέλος το CW-Framework : Ένα περιβάλλον σχεδίασης ιστοσελίδων (CSS Framework) για μοντέρνα, γρήγορη, αλάνθαστη και αξιόπιστη σχεδίαση των ιστοσελίδων σας! Και είναι και RESPONSIVE άρα "παίζει" τέλεια σε κάθε συσκευή ... από smartphone έως high tech desktop υπολογιστές!

Δεν μένει, λοιπόν, παρά να τα δοκιμάσετε στην ΔΙΚΙΑ σας ιστοσελίδα, ξεκινώντας μαθαίνοντας πως εδώ: CW-Suite!


Μοιραστείτε την εμπειρία σας! | You can share your experience!

Αρχείο άρθρων