Προώθηση Ιστοσελίδων - S.E.O
CreativityWeb


Τι είναι η Προώθηση Ιστοσελίδων - S.E.O

Ο κόσμος ψάχνει στο ωκεανό του Internet για πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα σε Μηχανές Αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κ.α), σε καταλόγους και θεματικά ευρρετήρια. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο νέοι πελάτες και καινούριο κοινό θα έρθει στην σελίδα σας. Ο τρόπος με τον οποίο η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στις αναζητήσεις στις καλύτερες θέσεις είναι η Προώθηση και Προβολή της Ιστοσελίδας μέσω της Βελτιστοποίησης για Μηχανές Αναζήτησης (S.E.O)

Γιατί μου είναι απαραίτητο

To Internet είναι ένας παγκόσμιος ωκεανός με πληροφορίες. Κυριολεκτικά δεκάδες δισ-εκατομμύρια ιστοσελίδες υπάρχουν και συνεχώς, κάθε μέρα δημιουργούνται νέες. Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, παρ' ότι απαραίτητη, δεν σημαίνει ότι από μόνη της θα φέρει κοινό και επισκέπτες. Στην πραγματικότητα κανείς δεν θα ξέρει καν ότι υπάρχει. Φυσικά αν δεν σας ξέρει κανείς τότε ποιός ο σκοπός της σελίδας? Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν οι σελίδες του ιστότοπου σας να γίνουν γνωστές (πέραν της διαφήμισης) είναι να μπορούν να εμφανίζονται ψηλά στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης σε συναφείς με το αντικείμενο τους αναζητήσεις.

Πως λειτουργεί η Προώθηση των Ιστοσελίδων?

Η βελτιστοποίηση των σελίδων του ιστοχώρου ώστε να έχουν την δυνατότητα να καταταγούν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, ξεκινά - πάντα - με τον προσδιορισμό των αντικειμενικών στόχων που αναζητούνται και της στρατηγικής που θα δώσει τα αποτελέσματα που ζητάμε. Η ίδια εργασία γίνεται για όλες τις βασικές σελίδες του ιστοχώρου (π.χ. σελίδες πληροφοριών, προϊόντων, άρθρα blog). Η ανάλυση παρόμοιων σε αντικείμενο ιστοσελίδων μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τον χώρο που θέλουμε να βελτιστοποιήσουμε και όλα αυτά ενσωματώνονται στη σωστό προγραμματισμό της σελίδας. Σε συνεργασία μαζί σας θα τοποθετήσουμε με τον απόλυτα σωστό τρόπο, τους ιδανικότερους τίτλους στις σελίδες, τις πειλήψεςις των περιγραφών των σελίδων αλλά και θα χρησιμοποιήσουμε τις βέλτιστες λέξεις κλειδιά μέσα στα κείμενα (βελτιστοποίηση περιεχομένου) αλλά και στις εικόνες για να οδηγήσουμε τις μηχανές αναζήτησης στην δική σας ιστοσελίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι να μπορούμε να σας παράσχουμε στον συντομότερο δυνατόν χρόνο την υψηλότερη δυνατή επισκεψιμότητα αλλά ταυτόχρονα και υψηλή ποιότητα επισκεψημότητας.

Ωραία, τελικά όμως πόσο θα μου στοιχίσει?

Σε εμάς στην CreativityWeb, σίγουρα λιγότερα από τον ανταγωνισμό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και στην ποιότητα της εργασίας μας ώστε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οποιαδήποτε σύγκριση στο επίπεδο "Ολική ποιότητα έργου / Τιμή" θα είναι ευνοϊκή για εμάς. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο παρά να πατήσετε το παρακάτω κουμπί ! :)

Πακέτο κατασκευής e-shop CW-Cart Light