Κατασεκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)
CreativityWeb


Ηλεκτρονικό κατάστημα! Το μέλλον?

Κάθε μέρα, είναι πια γεγονός, εκαττομύρια άνθρωποι ψάχνουν προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Ένα μεγάλο ποσοστό, εν τέλει, μετά από μια μικρή ή μεγαλύτερη έρευνα αγοράς ανάμεσα στις διάφορες ιστοσελίδες θα αγοράσει αυτό που ψάχνει από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάθε χρόνο ο όγκος των ηλετρονικών αγορών αυξάνει καθώς και ο αντίστοιχος τζίρος. Το ίδιο μοτίβο ισχύει, πλέον, και για την Ελλάδα.

Τι χρειάζομαι για να αποκτήσω ένα Ηλεκτρονικό κατάστημα?

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ιστοχώρο ο οποίος περιλαμβάνει κάποιες επιπλέον σελίδες ειδικές στο να επιτρέπουν στον επισκέπτη να ΄βλέπει, επιλέγει, προσθέτει στο καλάθι του και τελικά αγοράζει τα προϊόντα που ο ιστοχώρος προσφέρει.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποια παραπάνω προαπαιτούμενα από αυτά που χρειάζονται για όλους τους ιστοχώρους. Δηλαδή:

  • Ένα όνομα χώρου (domain name)
  • Χώρο σε κάποιο internet server για να φιλοξενηθεί το όνομα χώρου
  • Μια πλατφόμα κατασκευής ικανή να υποστηρίξει λειτουργία e-shop

Τα μόνα επιπλέον που χρειάζονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι:

  • Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
  • Αν είναι απαραίτητη η on-line πληρωμή μέσω καρτών ένα σύστημα διασύνδεσης

Όλα αυτά εμείς εδώ στην CreativityWeb.gr τα αναλαμβάνουμε και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να σας παραδώσουμε το νέο και λαμπερό σας ηλεκτρονικό κατάστημα... "Με το κλειδί στο χέρι"!

Γιατί να κατασκευάσουμε εμείς το e-shop σας

Η κατασκευή του ηελκτρονικού σας καταστήματος είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία. Το e-shop σας πρέπει να είναι αποτελεσματικό και να προάγει την κερδοφορία σας. Για να μπορεί όμως να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να επενδύσετε σε μια επαγγελματική κατασκευή που θα εγγυάται ασφάλεια, ταχύτητα, ευελιξία, εύκολη και απολαυστική εμπειρία χρήσης, άψογο αισθητικό αποτέλσμα και όλα αυτά στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Εμείς, εδώ στην CreativityWeb, με την συνεχή παρακολούθηση και ενσωμάτωση όλων των τεχνολογιών αιχμής αλλά και των πλέον σύγχρονων σχεδιαστικών τάσεων μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα παραπάνω προαπαοτούμενα... είναι στα πακέτα μας, απλά standard. Δεδομένα εξ΄αρχής.
Θα είμαστε δίπλα σας εξ' αρχής από την ανεύρεση του σωστού ονόματος χώρου και του κατάλληλου χώρου φιλόξενίας μέχρι την επιλογή της πλέον καστάλληλης και προσαρμοσμένης στις ιδιαιτρερότητες της επιχείρησης σαας σχεδιαστικής υλοποίησης αλλά και στην επιλογή και ενσωβμάτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα των κατάλληλων και απαραίτητων εργαλείων ηλεκτρονικού marketing ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας να προσελκύει επισκέπτες και να τους μετατρέπει καλύτερα σε πελάτες! Γι' αυτό για e-shop... CreativityWeb.gr

Έχω μια απλή ιστοσελίδα, μπορώ να την κάνω e-shop?

Φυσικά! σε ότι πλατφόρμα σχεδίασης και να είναι κατασκευασμένη, θα βρούμε την καλύτερη λύση για να ενσωματώσουμε την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.΄Με εύκολο ή με δυσκολότερο τρόπο θα βρούμε την βέλτιστη δυνατή λύση. Ειδιαίτερα αν η υπάρχουσα ιστοσελίδα είναι στατική HTML ή κατασκευασμένη σε πλατφόρμα WordPress τότε είμαστε στο στοιχείο μας και θα την αναθαθμίσουμε εύκολα και σωστά σε ηλεκτρονικό κατάστημα! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

Πακέτα κατασκευής Ηλεκτρονικού καταστήματος